fbpx
Home / Животни / Дизайнерска линия памперси за пилета

Дизайнерска линия памперси за пилета

радските птицеферми се увеличават, тъй като хората търсят по-етичен и питателен източник на пресни яйца, както и лоялни домашни любимци и по-тясна връзка с природата в градската джунгла.

Тъй като много от тези дребни собственици на пилета образуват тясна връзка с птиците си в задния двор, понякога те искат да ги поканят в къщата, за да се присъединят към останалата част от семейството. Единственият проблем с това е: изхождането. Пилетата се изхождат по няколко пъти на ден, така че цапането на килима е почти неизбежно, освен ако … Можете да сложите пелена върху вашия пернат приятел.

Джули Бейкър, основателка на “Пампед Пюри у дома”, видяла видеоклип на пиле на закрито, носещ пелерина, и харесва идеята. Тя се замислила да направи свои собствени модни дизайни с помощта на дъщеря си. “Започнахме преди около 10 години”, казва Джули. – Беше породено от необходимост, тъй като дъщеря ми винаги вкарваше пилетата си в къщата. Никога не сме си представяли, че продуктът ще резонира с толкова много стопани за пиле в задния двор по целия свят. ”

Всички памперси са ръчно изработени от група жени в Доминиканската република, а проектирането и изпълнението на поръчките се извършва в семинара на Джули в Клеърмонт, Ню Йорк. “Ние продаваме между 1000-2000 на месец”, казва Джули. “Обичам да пазарувам плат и винаги мисля за нови начини, по които нашите клиенти могат да взаимодействат с любимите си домашни любимци! Пелените могат да се перат в машина, така че предлагат на домашните пилета много часове на игра, като изследват къщата и се наслаждават на живота вътре със семействата си.

Какво мислите за невероятния свят на пилешката мода? Искате ли да държите пилетата като домашни любимци? Превъртете надолу, за да разгледате дизайните на Джули и ни кажете какво мислите в коментарите!

източник: boredpanda.com

About viralno

Check Also

Невероятни снимките на грандиозната финландска природа

Много хора мислят, че Финландия е земя на студеното време и тъмнината. Въпреки това Оси …

Facebook
Facebook
INSTAGRAM