fbpx
Home / Животни / Най-веселите снимки от дивата природа за 2018 г. са обявени и ще направят деня ви усмихнат

Най-веселите снимки от дивата природа за 2018 г. са обявени и ще направят деня ви усмихнат

Wildlife Photography Awards обявиха финалистите за 2018 г. за най-забавни снимки от дивата природа. “Стандартът на изображения от гледна точка на качеството на фотографията се увеличава всяка година”, каза Том Скулум, един от основателите на наградите. “Хуморът остава блестящ всяка година, с нови животни, които не сме виждали.”

Всеки може да влезе в състезанието и Том казва, че фотографите са микс от около 30% професионален и 70% любителски опит, което води до по-голямо разнообразие от животни. Посланието, което организаторите искат да популяризират е опазването на дивата природа.

“В продължение на 20 години някои изследователи смятат, че слоновете може и да са изчезнали от Източна Африка. Лъвовете ще бъдат следващите. В крайна сметка ние мислим, че най-малката снежинка може да помогне да се превърне в най-голямата снежна топка. Ние просто трябва да създадем много снежинки! ”

Победителите в различните категории, както и общият победител, ще бъдат обявени на церемонията по награждаването във Фойлс, в Charing Cross, Лондон на 15 ноември. Общият победител се оценява от експертна група, за да има комбинация от най-добрите технически постижения, заедно с най-забавното съдържание и надписите. Кой смятате, че ще бъде? Можете да гласувате за свой любим в Наградата за избор на афинитет за снимки, всички гласоподаватели ще бъдат поставени в томбола, за да спечелят IPAD!

Така че превъртете надолу, за да видите различни видове животни в различни забавни ситуации, да гласувате, да разгледате новия каталог и да допринесете за повишаване на осведомеността относно опазването на животните!


източник: boredpanda.com

About viralno

Check Also

Невероятни снимките на грандиозната финландска природа

Много хора мислят, че Финландия е земя на студеното време и тъмнината. Въпреки това Оси …

Facebook
Facebook
INSTAGRAM