fbpx
Home / Хора / Компания инсталира пчелни кошери във вашата всекидневна

Компания инсталира пчелни кошери във вашата всекидневна

Както вероятно вече знаете, броят на пчелите е в постоянен спад.

Това е лоша новина за всички нас, тъй като пчелите вършат решаваща работа за опрашване на толкова много растения на които разчитаме за храна. За да се противопоставим на това, трябва да измислим иновативни решения, тъй като всички знаем колко е трудно да накараме огромните корпорации, занимаващи се с пари, да променят вредните си практики.

BEEcosystem е създала система от кошери за наблюдение, монтирани на стена, която лесно може да се разгъне и дори ви позволява да поканите пчелите във вашата всекидневна. Тази концепция, която приближава пчелите по-близо до хората в градската среда, е полезна не само за популацията на пчелите като цяло, но и за разбирането за важността на пчелите и тяхната роля, тъй като се учим да живеем един до друг.

Системата е разработена с оглед на безопасността, така че дори и начинаещите пчелари да я използват със спокойствие, което предлагат малко други системи.

Можете да гледате пчелите в действие, тъй като те вършат невероятната си работа и изграждат своята колония, да виждате как създават пчелна пита и пчелен восък и дори да събирате мед, ако се чувствате гладни. Разгледайте BEEcosystem в действие по-долу и ни кажете какво мислите в коментарите!
източник: boredpanda.com

About viralno1

Check Also

Невероятни снимки на майки и техните бебешори

Невероятни снимки, които показват красотата на една майка и нейното дете. източник: boredpanda.com

Facebook
Facebook
INSTAGRAM