Тази катерица продължава да се връща да посети семейството, което я спаси преди 8 години

Когато Бранли Харисън и семейството й спасили малка ранена катерица през 2009 г., след това я пуснали обратно в дивата природа, те не очаквали да я видят отново. 8 години по-късно, обаче, малката Бела все още идва да ги посещава почти всеки ден – стига да има закуски, разбира се.
След зловеща атака, Бела била близо до смъртта като бебе и спасена от тях заедно с три други катерички, наречени Лари, Кърли и Мой. Бела останала с Харисънс до пролетта на 2010 г., в който момент тя се лекувала успешно благодарение на постоянна диета с плодове, ядки и била готова да се разхожда в гората. Сладката катерица никога не се е отклонила твърде далеч от осиновения си дом, а и спирала, за да поздрави всеки път, когато може, въпреки времето, което е минало.
“Бела седи до входната врата и чака някой да забележи, че е дошла и да ни посети” казва Брантли.
Най-невероятната част? Няколко години след първоначалното пребиваване на Бела в къщата на Харисън, тя намери пътя си обратно към тях с ранен крак и корем, пълен с бебета, което наложило още няколко месеца на рехабилитация. “Беше наистина невероятно да гледам как бебето, което повдигнах, повдига собствените си бебета” казва Брантли. Сега Бела вече има собствена страница на Instagram с почти 4 хиляди последователи! Вижте някои от най-сладките снимки на семейството по-долу.


източник: boredpanda.com