“Ти не си спaла там”

Факт – не всичко, което виждате на Instagram всъщност е вярно. Много хора в наши дни се опитват да убедят другите колко невероятен е техният живот, като прекарват часове, опитвайки се да изберат най-хубавия филтър, най-добрият ъгъл и да получат колкото е възможно повече. И тази сметка от Instagram, наречена “Ти не си спяла там”, се забавлява с тях.
Започнала е през 2015 г. от Луиза Джефри от Портланд, Орегон, която посетила с приятелите си Гранд Каньон. Един от тях предложил да се създаде палатка само за да се направи снимка на един външен търговец на дребно. Джефри била изненадана да научи, че хората го правят през цялото време само за снимки. След като се върнала вкъщи, тя била вдъхновена да стартира своя Instagram, за да посочи смехотворността на тенденцията на тези каруцари.
Въпреки това Джефри напълно разбира, че може би има хора, които са спирали в тези места, а не всичко е поетапно. “Но не става въпрос за грешка или за правилно, а просто за клишета и каране на хора да се смеят. Никога не съм правила това сериозно “, каза авторът пред National Geographic.източник: boredpanda.com