fbpx
Home / Дизайн / Това са $ 1.7, които изглеждат като обикновен автобус отвън, но само докато не стъпвате вътре

Това са $ 1.7, които изглеждат като обикновен автобус отвън, но само докато не стъпвате вътре

За повечето хора терминът “моторница” съвсем не крещи “лукс”. Една немска компания обаче се различава и току-що пуснаха злато на колела от 1,7 милиона долара.
Performance S е най-новият модел в модерната серия Performance на Volkner Mobil, както и неговите предшественици, основно е 5-звезден хотел, който можете да паркирате където желаете. Елегантният и зашеметяващ 40-футово превозно средство съдържа двойно легло, напълно оборудвана кухня, просторен салон и отопляема баня. В случай че всичко това просто не е достатъчно за вас, класическата каравана дори има гараж с електрохидравличен асансьор и всичко това си подхожда с от Ферари до Мерцедес.
Така че, ако сте решили да тръгвате по открития път, но не сте готови да оставите комфорта на вашия мезонет и любимия ви Lambo, Performance S може би е идеалният приключенски кораб за вас – при условие, че имате около 2 млн. долара, които се поставят на резервоара. Превъртете надолу, за да го видите сами, и ни кажете в коментарите дали ще вземете това лошо момче.


източник: boredpanda.com

About viralno1

Check Also

Какво се случва, когато архитект e дизайнер на десерти

Динара Каско е създала цяла гама от сладки и деликатни напитки, които просто трябва да …

Facebook
Facebook
INSTAGRAM